Ziraat Bosnia

ZIRAAT BANK IS WITH YOU 
ALL AROUND 
THE WORLD 
 

Apliko në pozitat tona të hapura dhe bashkohu në ekipin tonë  në bankën Ziraat dega Gjilan, pozitat janë të hapura deri me datën 14 Gusht 2023!
Pozitat e hapura janë:
1. Arkatar/e
2. Asistent i operacioneve / Back Office
3. Analist kreditor SME / Korporate
Dërgo CV-në tuaj në emailin kosovo@ziraatbank.com

Nearest Ziraat